Niagara falls en Chowichan bay π²ππβ°οΈ
28 juli 2024 - Mill Bay, Canada
Hi there!
An en ik zijn vanochtend gestart met een ontbijt bij Drumroast coffee. Wat een fijne plek is dit π«Άπ»β¨ die huisgemaakte amadelmelk in de koffie is fantastisch. We zaten heerlijk in de zon π op het terras. Wat een heerlijk ontspannen gevoel van vakantie en dan gewoon nog een koffie bestellen want je zit zo lekker.
We maakten een korte trip vandaag om een wandeling te maken naar de Niagara falls in het Goldstream Provincial Park en liepen een stuk van de Goldmine Trail. Dit is de laatste wandeling die we maken zo in de natuur en de laatste met de berenspray π». Het was wederom een wandeling met uitdagen veel klimmen, klauteren, steile stukken, over gedeeltelijkΒ in je trappen en bruggetjes. Wat mooi was dat je start bij de waterval die overigens prachtig is daarna loop je omhoog om uit te komen bij de start van de waterval en van daaruitΒ loop je verder omhoog. Weer echt oerbos en varens en heel veel Libelles β¨ en geen beren π De berenspray blijft bij Burkie achter, zij is er heel blij mee. Als je het koopt weet je dat je het niet mee mag nemen in het vliegtuig prettig em ze vragen je om het dan aan de Canadezen te schenken. Bij deze π
Na de wandeling zijn we naar Chowichan bay gereden, dat is vlakbij de Airbnb, niet ver van DrumroastΒ koffie. Het is een kleurrijk plaatsje aan de baai vanwaar botenΒ vertrekken om Orkaβs π³ te zien. We zaten op het terras bij Leeward Coastal Café en bezochten de kleine boetiekjes. Bij Wildcoast Perfumes verkocht de eigenaresse natuurlijke parfums met allerlei geuren van plaatsen in Canada π¨π¦ wij kozen voor de geur van Jasper. Wat zo leuk is hier op het eiland is dat overal echt unieke producten worden verkocht, veel zelf gemaakt, veel kunst en echt bijzondere souveniertjes. Het is echt een vibe ik kan het niet anders beschrijven.
We zijn nu terug in de Airbnb, ik ben aan het lezen, we zitten heerlijk op het hoge terras tussen de boomtoppen, Loek zit in de jacuzzi. Wat een heerlijke plek is dit.
Morgenochtend reizen we door en dan is het tijd voor stadse fratsen in Vancouver.

Ergens toch wel jammer dat jullie geen beer zijn tegengekomen hoor ;P