Niagara falls en Chowichan bay πŸŒ²πŸŒŠπŸšβ›°οΈ

28 juli 2024 - Mill Bay, Canada

Hi there!

An en ik zijn vanochtend gestart met een ontbijt bij Drumroast coffee. Wat een fijne plek is dit 🫢🏻✨ die huisgemaakte amadelmelk in de koffie is fantastisch. We zaten heerlijk in de zon 🌞 op het terras. Wat een heerlijk ontspannen gevoel van vakantie en dan gewoon nog een koffie bestellen want je zit zo lekker.

We maakten een korte trip vandaag om een wandeling te maken naar de Niagara falls in het Goldstream Provincial Park en liepen een stuk van de Goldmine Trail. Dit is de laatste wandeling die we maken zo in de natuur en de laatste met de berenspray 🐻. Het was wederom een wandeling met uitdagen veel klimmen, klauteren, steile stukken, over gedeeltelijkΒ  in je trappen en bruggetjes. Wat mooi was dat je start bij de waterval die overigens prachtig is daarna loop je omhoog om uit te komen bij de start van de waterval en van daaruitΒ  loop je verder omhoog. Weer echt oerbos en varens en heel veel Libelles ✨ en geen beren πŸ˜… De berenspray blijft bij Burkie achter, zij is er heel blij mee. Als je het koopt weet je dat je het niet mee mag nemen in het vliegtuig prettig em ze vragen je om het dan aan de Canadezen te schenken. Bij deze πŸ˜ƒ

Na de wandeling zijn we naar Chowichan bay gereden, dat is vlakbij de Airbnb, niet ver van DrumroastΒ koffie. Het is een kleurrijk plaatsje aan de baai vanwaar botenΒ vertrekken om Orka’s 🐳 te zien. We zaten op het terras bij Leeward Coastal Café en bezochten de kleine boetiekjes. Bij Wildcoast Perfumes verkocht de eigenaresse natuurlijke parfums met allerlei geuren van plaatsen in Canada πŸ‡¨πŸ‡¦ wij kozen voor de geur van Jasper. Wat zo leuk is hier op het eiland is dat overal echt unieke producten worden verkocht, veel zelf gemaakt, veel kunst en echt bijzondere souveniertjes. Het is echt een vibe ik kan het niet anders beschrijven.

We zijn nu terug in de Airbnb, ik ben aan het lezen, we zitten heerlijk op het hoge terras tussen de boomtoppen, Loek zit in de jacuzzi. Wat een heerlijke plek is dit.

Morgenochtend reizen we door en dan is het tijd voor stadse fratsen in Vancouver.

IMG_75902ace0c46-2da9-408d-b4d3-24a95cfcd616709A63D8-B833-4986-A141-8272B968DDCE9d6a11f6-239d-4096-aa32-6250d79e8b7999c81607-7c2c-4e68-93f2-2193993d68fbfc4311cd-cf6e-4b62-807f-cb177fa12a45489da47f-560f-4ff4-9bf2-91ee17065cad2c4a0eb7-f086-41b1-a91b-db1fb412cb066ebca955-b7c9-4463-a982-9914b2050bc71C8B89F4-7C23-47A5-844C-BC515D2F2BE5d0949e6e-fe83-4649-a7d0-5e4033debf61IMG_7615

1. Frank:
    29 juli 2024
    Goedemorgen vanuit een zonovergoten capelle, wat een heerlijk verhaal weer bij een bak β˜•οΈπŸ˜‰πŸ‘ik proef haast die lekkere koffie van jullie, alleen mis ik al die lekkere dingen erbij πŸ˜πŸ˜‰, jullie klimmen en klauteren en wandelen wat af πŸšΆβ€β™€οΈgoed hoor, en zo sportief, en jullie zien zo ook een hoop mooie plekjes 🏞🏟 en wat een.leuk plaatjes is her daar zeg, wel πŸ”, om.daar een lokale parfum te kopen, het zal best 🐻goed ruiken, en gelukkig geen beren 🐻🐻 parfum nodig gehad, wel super dat je dat kan afgeven, voor de lokale bevolking weer, anders word het toch maar weg gegooid, en na zo'n intensieve dag, weer lekker in jullie onderkomen, boekje erbij, drinken en uitrusten, en Loek lekker spetteren in de hottube, war wil je nog meer als ouders, is toch een zegen zo'n vakantie met het hele gezin πŸ‘πŸ”β€οΈ, nou de ballen, en kijk weer uit naar jullie stadse ervaring morgen πŸ˜‰πŸ₯°πŸ™‹β€β™‚οΈπŸ™‹β€β™‚οΈ
  2. Suzanne:
    29 juli 2024
    Gelukkig schijnt de zon ook weet bij jullie! Het is idd fantastisch zo met elkaar op avontuur te mogen zjjn
  3. Merel:
    29 juli 2024
    Lekker klauteren! Is dat dan het begin van DE niagara falls? Het ziet er allemaal prachtig uit. Is t warm?
    Ergens toch wel jammer dat jullie geen beer zijn tegengekomen hoor ;P
  4. Suzanne:
    29 juli 2024
    Ja dat vind ik ook jammer had wel gehoopt op een beer, op een veilige afstand had dat wel heel mooi gevonden