De avonturen op P3 πβοΈπ
16 juli 2024 - Schiphol, Nederland
De avonturen op P3
Goedemiddag!
We gaan op reis naar Canada dit jaar π»ππ¨π¦π§³! Super leuk dat je weer meeleest met onze reis avonturen.
Gisteren lukte het niet omΒ online in te checken. Stressvol natuurlijk want er kwamen steeds foutmeldingen. Na twee keer bellen met de KLM zeiden ze geen zorgen, gewoon maar de incheck balie op Schiphol.
We hadden gereserveerd op P3 de langparkeerplaats daar kan je sinds kort je koffers inchecken. Super ideaal moet je wel ingecheckt zijn. Dus de KLM zei dat gaat dan niet lukken.
Jammer maar goed we gingen vroeg op weg. De files vermeden en eenmaal op P3 konden we wel gelijk terecht bij de incheckbalie op het parkeerterrein. Toen bleek dat mijn ETA (reis autorisatie) NIET was goed gekeurd. Ik had een bewijs van wel maar het verschil zit m in de 0 en de o en dat wordt niet meegenomen in de autorisatie maar naar Canada reizen kan dan niet. De grondstewardess van de KLM bleek een ware topper. Ze belde een collega mocht daarna bellen naar Canada (een hotline) en in een oogwenk kreeg zij het voor elkaar dat de autorisatie aangepast werd in het systeem en ook deze dame mee mag.Β
Hele opluchting en super fijn dat de koffers direct ingecheckt werden en we konden daarna met de shuttlebus rustig naar het vliegveld.
Op Schiphol, eerste stop bij het Koekemannetje. Heerlijke koeken mee voor in het vliegtuig.Β
Vervolgens vielΒ de security wachttijd mee 5 minuten. Rij voor de paspoortcontrole viel tegen zoβn 20 minuten maar het was wel zoβn rij als in een pretpark dus je loopt lekker door.Β
Eerste stop voor Loek was de Mac Donalds, de nieuwe egg mc muffin π₯― in de test die bleek niet zo lekker als de originele (gelukkig had hij ze allebei).
Altijd heerlijk is het om de shopjes af te struinen. We hebben Joe and the juice π₯¬π₯π₯ sandwiches meegenomen voor aan boord. En nu is het wachten op vertrek π«Β
Fotoβs
Rob van doorn:16 juli 2024Blij dat het is goedgekomen met de o 0.Fijne reis en puzzel ze.
Merel:16 juli 2024Nou dat begon spannend! Veel plezier :D
Frank:16 juli 2024Hallo lieverd, wat een spanning al de eerste dag, maar gelukkig is alles goed gekomen, en jullie kunnen tijdens de lange vlucht lekker uitrusten :) , en dan nu maar hopen dat bij aankomst alles vlotjes verloopt voor jullie, maar ook dat komt goed wedden, hihihi, ik weet zeker dat jullie weer een fantastische mooie reis voor de boeg hebben, ik wens jullie dan, ook namens Jan een fijne tijd in Canada, ik ben weer super blij dat ik weer mee mag reizen met jullie, en jullie dagelijkse dingen kan volgen, nou groetjes uit een regenachtig Nederland
Diana:16 juli 2024Ik lees uiteraard weer graag mee, beetje mee op vakantie en o o o wat fijn als je zoβn topper treft ipv paarse krokodil π veel plezier π
Thomas:18 juli 2024Dat was wel even spannend! Wat een service! Ik heb ondertussen veel foto's gezien, wat is het daar mooi! Heel veel plezier, liefs aan de familie